Lokale programma-instellingen configureren

In Kaspersky Security Center kunt u de instellingen van Kaspersky Endpoint Security voor een bepaalde computer configureren. Deze zijn de lokale programma-instellingen. Sommige instellingen zijn mogelijk niet beschikbaar voor bewerking. Deze instellingen zijn vergrendeld met het kenmerk in de beleidseigenschappen.

De lokale programma-instellingen configureren in de Beheerconsole (MMC)

De lokale programma-instellingen configureren in de Webconsole en de Cloudconsole